Over mij

Mijn passie
Gedurende mijn hele leven heb ik een passie ontwikkeld voor alles wat met wonen te maken heeft. Ik houd me dagelijks bezig met het bedenken, ontwerpen en inrichten van eigentijdse interieurs, het combineren van meubels en objecten en gevarieerd schilderwerk, zowel binnen als buiten.

Oog voor trends, de juiste kleurencombinaties en stijlvolle interieurs zit al vanaf kinds af aan in mijn bloed. Hierin heb ik mezelf dan ook breed ontwikkeld. Ik ben een echte duizendpoot en een creatieve perfectionist. De gehele uitvoering van de projecten – van ontwerp tot schilderwerk en inrichting – doe ik dan ook zelf.

Mijn vak

Samen met u ga ik aan de slag met het inrichten of herinrichten van uw woning of bedrijf. Met als doel een passend interieur waarbij uw wensen voorop staan, maar waaraan ik graag mijn creatieve draai geef. Wat ik belangrijk vind is dat we tot een persoonlijke inrichting komen waarin u zich thuis voelt, of het nu gaat om uw eigen woning of uw bedrijf.

Mijn diensten
U bent bij mij aan het juiste adres voor alles op het gebied van interieuradvies en schilderwerk in Oisterwijk en omgeving:

  • Schilder- en kleuradvies.
  • Schilderwerk, voor zowel binnen als buiten.
  • Interieuradvies, over zowel uw bestaande als uw nieuwe interieur.
  • Herinrichting van uw bestaande interieur.
  • Inrichting van uw nieuwe interieur.
  • Advies of hulp bij het uitzoeken en kopen van meubels en objecten.

Neem via deze link vrijblijvend contact met mij op voor alle mogelijkheden.